és paci jobbra
EQUIDOM
és paci balra
lovas hirdetési és információs újság
 
vissza a főoldalra
 

Ha hirdetne, de egyeztetne a leadni szándékozott anyaggal kapcsolatban várjuk kérdéseit:

EQUIDOM címe: 2519 Piliscsév, Béke u. 137.
Tel.:/Fax: 06-33-50-80-60 Mobil: 06-70-3330-866
E-mail: equidom@equidom.hu

Ha a hirdetését megálmodta, de kivitelezni nem tudja, ha elképzelései meghaladják az „egyszerűbb”képes hirdetést, az Equidom csoportja szívesen áll rendelkezésére.

Elképzeléseit megvalósítjuk mind a nyomtatott, mind az elektronikus újságunkban. Forduljon bizalommal e-mailben a főszerkesztőnkhöz: Hadházy Barbarához, vagy technikai ügyekben munkatársunkhoz: Hadházy Claudiához.

Mindkét médiumban fontos a leadott anyagok jó minősége. A modern technika lehetővé teszi számunkra a gyors és pontos adatcserélt egymás között, például a képek elektronikus formában való elküldését. Azonban a legtöbb levelező-kiszolgáló és szolgáltató még nem ad módott a tömörítetlen, tökéletes kép forgalmára, mivel az túl terjedelmes, ezért nagyon lassú lenne. Ez a korlát megkerülhető megfelelő tömörítéssel. A legtöbb levelező program képes 1 mb-os állomány küldésére.

Ha az Ön képe *.jpg állomány, és mérete megközelíti ezt a méretet, valószínű, hogy megfelelő minőségben jelenhet meg az újságban. (Technikai leírás: RGB, 300 dpi, 12-es, maximális minőségű tömörítés).

Ha a képeiből, grafikájából és szövegéből komplett hirdetést szeretne összeállítatni megfelelő méretben, keresse a főszerkesztőt, és egyeztetés után kivitelezzük Önnek!