Vissza a Főoldalra

AZ ÁLLATORVOS VÁLASZOL...

eddig feltett kérdések és válaszok

Lovakat érintő állategészségügyi kérdéseivel, megbetegedésekkel kapcsolatban segíthetünk Önnek ezen az oldalon. Kérdéseire állatorvos válaszol, e-mailben valamint ezen a honlapon, ahol a korábban feltett kérdéseket és válaszokat olvasva, talán Ön is hasznos információkhoz juthat.

Az oldal szerkesztője: Dr. Bába András állatorvos.

Kérjük, ha nem működik írjon a claudia@equidom.hu e-mailcímre!
   
Kérdés:

     
  e-mail cím: név:
     
   

 

Az űrlapról

A Kérdés mezőbe írhatja kérdését. Kérjük, kérdését maximum 200 (minimum 10) karakterben fogalmazza meg ezen a fórumon. Hosszabb kérdésével fordujon bizalommal állatovosainkhoz e-mailben.

Tiszteljen meg minket nevének megadásával. Azonban, módja van arra, hogy névtelenül is feltehesse kérdését. Ekkor kérjük tegyen X-et a név mezőbe! Ezután már elküldheti számunkra kérdését.

 

Tájékoztató

A Küldés gomb megnyomása után böngészője (internet explorer) figyelmeztető üzenetet küldhet az Ön számára, melynek tartalma a következő:

„Ezt az űrlapot Ön e-mailben küldi. Az űrlap elküldése felfedi az Ön e-mail címét a fogadó előtt. Az adatok küldése titkosítás nélkül történik.”

Ekkor Ön folytathatja, vagy megszakíthatja a küldést. Javasoljuk, hogy folytassa, így mi elektronikus úton megkapjuk kérdését, hiszen csupán egy e-mailt küld!

Néhány böngésző, és levelező program még egyszer figyelmeztethet, ugyanerre a folyamatra. Ismét csak bátorítani tudjuk, küldje bátran kérdését, ez az űrlap ezért jött létre!